Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια.
Η Πέγκυ Ζήνα, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σαββάτου (6/11) στο «Mega Star», μίλησε για την επιστροφή στις πίστες και συγκεκριμένα στο «Baraonda» αλλά και τα όσα κράτησε για «θετική ενέργεια» από τους προκατόχους, τον Γιάννη Πάριο και τον Τόλη Βοσκόπουλο.
«Για θετική ενέργεια κράτησα το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου, και από το καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπουλου πήρα το ρολόι του, για να το έχω μαζί μου και να κουβαλώ την ενέργειά του», είπε η τραγουδίστρια.
Η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανίζεται στο ανακαινισμένο «Baraonda», ενώ θα είναι πλαισιωμένη από τους Πένυ Μπαλτατζή, Χάρη Γεωργίου, Εύα Τσάχρα και τον Μιχάλη Μόσχο, με μία ορχήστρα που θα διευθύνει ο Γιώργος Ζαχαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Παράλληλα μίλησε και για το νέο της τραγούδι «Ψυχή της Αγάπης» το οποίο έγραψε μαζί με την καταξιωμένη στιχουργό Νίκη Παπαθεοχάρη σε μουσική Δήμου Αναστασιάδη.
«Σε ένα φαγητό μας με την Νίκη, ήρθε αυτός ο στίχος στο μυαλό μου και μου έκανε κλικ, και μάλιστα μου ανέφερε ότι αυτό το τραγούδι το έχει μελοποιήσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Πήρα αμέσως τον Δήμο και του είπα:« Αυτό το τραγούδι είναι δικό μου!», αποκάλυψε.
Η κουβέντα πήγε και στα talent shows. Η τραγουδίστρια είπε πως δεν είναι αντίθετη ως προς τα talent shows ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει τον εαυτό της ως ως παρουσιάστρια σε κάτι τηλεοπτικό.
«Δεν είμαι αντίθετη στα talent shows αρκεί να αντιμετωπίζονται ως όμορφα σεμινάρια. Δεν είμαι αποτρεπτική ως προς αυτά. Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου μόνο ως παρουσιάστρια, μου αρέσει η τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.