«Η Μελίνα Τανάγρη ανοίγει τα χαρτιά της» για δύο βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τραγούδια διαφορετικού ύφους ενώνονται συνειρμικά με κείμενα και ποιήματα σε διάθεση «πειραγμένα» εξομολογητική.

«Η Μελίνα Τανάγρη ανοίγει τα χαρτιά της» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου και επιλέγει αυθαίρετα, από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, τραγούδια φορτισμένα και μοναδικά, που θα μας παρουσιάσει σε δύο ιδιοσυγκρασιακές παραστάσεις χωρίς περιορισμούς στο Υποσκήνιο Β’ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη.

Τραγούδια διαφορετικού ύφους ενώνονται συνειρμικά με κείμενα και ποιήματα σε διάθεση «πειραγμένα» εξομολογητική. Δύο βραδιές από μια δημιουργό η οποία φιλτράρει στίχους και μουσικές που την επισκέπτονταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και της ζητούσαν να ερμηνευτούν… ολόψυχα.

Στις δύο εμφανίσεις της στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μαζί της, οι μουσικοί Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο, πλήκτρα), Δημήτρης Παπαλάμπρου (κιθάρες) και Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί).

Η νέα πρόταση της Μελίνας Τανάγρη έρχεται ως φυσική εξέλιξη μιας σειράς προσωπικών sui generis παραστάσεων, με απώτερο σκοπό να ξορκίσουμε το κακό και να βγούμε «γαλήνια περιχαρείς».

Συντελεστές:

Ευαγγελία Μαυρίδου: Πιάνο, πλήκτρα
Δημήτρης Παπαλάμπρου: Κιθάρες
Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Βιολί

Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων:

10€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 15€ (γενική είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων: 210 72 82 333, www.megaron.gr

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

11, 12 Μαρτίου 2022 | 21:00

Διάρκεια: 65′ περίπου

Τιμή εισιτηρίου: Είσοδος 10 15€

Τοποθεσία: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, 11521 Αθήνα, 210 7282333, www.megaron.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.