Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συγκλονίζει: «Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα απο τον Σασμό» (vid)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γεωργαλάς ή αλλιώς ο τηλεοπτικός “Κώστας” του Σασμού, στο “Καλύτερα δεν γίνεται”, όπου μίλησε για το ρόλο του αλλά και για τα κοινά που έχει με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Οι σκηνές βίας με την “Άσπα” με είχαν αγχώσει πολύ καιρό πριν, για το πώς θα γυριστούν. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι ένας άντρας μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα. Είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Ήταν για μένα μεγάλη υποκριτική πρόκληση” ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι σαν παιδί βίωσε μια κακή σχέση μεταξύ των γονιών του.

«Έρχομαι από την Πάτρα. Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα, τελείωσα το σχολείο, μπήκα στο πανεπιστήμιο και τη φιλοσοφική και μαζί με τη φιλοσοφική και το Εθνικό Θέατρο. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι. Χώρισαν όταν εγώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, στην πρώτη δημοτικού. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρεύτηκαν ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια. Δύο από τον έναν και δύο από τον άλλον γονιό. Πάντα σε ένα παιδί το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα. Επουλώθηκαν τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Η μητέρα μου το ξέρει πολύ καλά αυτό. Ο πατέρας μου δεν ζει και δεν ήταν άνθρωπος που θα μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το τέλος ο ηθοποιός άφησε την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του ήταν σαν τον “Κώστα” του Σασμού και το γεγονός ότι ο ρόλος του θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του, λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά.

«Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το θέλουν σαφώς αυτό που κάνουν. Είναι πέρα από τον προσωπικό έλεγχο τους και πάλι είναι ένα θέμα προσωπικής καλλιέργειας και εκπαίδευσης. Για αυτό και μου αρέσει αυτό που γίνεται στον Σασμό. Γιατί είναι αυτό που πρέπει να γίνει και για αυτό γουστάρω πολύ που κάνω αυτό τον ρόλο γιατί δίνει το σωστό μήνυμα. Είσαι έτσι, θα πληρώσεις. Για μένα είναι ψυχοθεραπευτικό αυτό που έκανα σε αυτή τη σειρά», δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε τη συνέντευξη αναλυτικά:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.