Σπύρος Μπιμπίλας: «Το θέμα του Γιώργου Κιμούλη υπάρχει ακόμα στο ΣΕΗ»

Έναν χρόνο μετά τις αποκαλύψεις περί ψυχολογικής βίας στο χώρο εργασίας από την Ζέτα Δούκα προς τον Γιώργο Κιμούλη, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατέθεσε αγωγές εις βάρος ορισμένων ηθοποιών του ΣΕΗ.

Η πρώτη αγωγή του Γιώργου Κιμούλη απευθύνεται στην καταγγέλουσα του, Ζέτα Δούκα και στους ηθοποιούς Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού που υπερασπίστηκαν την συνάδελφο τους.  Στη δεύτερη αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης στρέφεται κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και δυο ακόμη μελών του πειθαρχικού του συμβουλίου.

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»  φιλοξένησε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η αγωγή πήγε πολύ αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΣΕΗ, όπου και δεν ήμασταν εκεί. Το πειραρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί βάση κανόνων και βάση νομικών συμβούλων. Δεν έχει ξανασυμβεί να στραφεί ένας ηθοποιός κατά του ΣΕΗ, θα το αντιμετωπίσουμε, μέσα στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή, με τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης προχώρησε στη νομική οδό, η υπόθεση του εξακολουθεί να απασχολεί το ΣΕΗ ενώ αναμένεται να έρθει ένας φάκελο στο διοικητικό συμβούλιο  για να παρμφευθεί στην γενική συνέλευση, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ ο κύριος Κιμούλης, ή όχι.

Αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.