Στο «Shopping Star» αυτής της εβδομάδας: «Ολόσωμη φόρμα στη disco» (vid)

Όλα όσα θα δούμε το μεσημέρι της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου στις 16:00.

Το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επέστρεψε ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

thumbnail ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Shopping Star» της 22ης εβδομάδας της 6ης σεζόν, αναδείχθηκε η 56χρονη Ντίνα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

 Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 23ης εβδομάδας,για την 6η σεζόν του Shopping Star!

  • Η 26χρονη Δέσποινα, ιδιωτική υπάλληλος
  • Η 48χρονη Νάγια,υπεύθυνη εστιατορίου
  • Η 33χρονη Δήμητρα, φωτογράφος
  • Η 50χρονη Αγγελική, security
  • Η 19χρονη Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ,θα δώσουν την εβδομαδιαίαμάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν», είναι: «Ολόσωμη φόρμα στη disco»

Δείτε το trailer:

Κάθε Παρασκευή στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει τη δική της πρόταση για το look της εβδομαδιαίας fashionαποστολής, προτείνοντας πολύ χρήσιμα και πρακτικά tips, έξυπνες ιδέες, λύσεις και συνδυασμούς,που αναβαθμίζουν ενδυματολογικά τις εμφανίσεις μας αλλά και τη διάθεσή μας!

 

«Shοpping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

 

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.