Ζευγάρι παντρεύτηκε υπό τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία

Τη στιγμή που ηχούν οι σειρήνες πολέμου και οι βομβαρδισμοί πλήττουν την Ουκρανία, ένα νεαρό ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Άντίθετα σε όσους πασχίζουν να φύγουν από τη χώρα για να προστατευτούν,  η μόλς 21 ετών Yaryna Arieva και ο σύντροφός της, ο 24χρονος Sviatoslav Fursin παντρεύτηκαν στο μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ υπό τον ήχο των βομβαρδισμών στην Ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ήταν πολύ τρομακτικό! Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου και βγαίνεις έξω και ακούς αυτό!», είπε η Arieva, μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιέβου. Το ζευγάρι είχε κάνει σχέδια να παντρευτεί στις 6 Μαΐου και να κάνει δεξίωση σε ένα εστιατόριο με θέα στον ποταμό Δνείπερο αλλά τους πρόλαβε ο πόλεμος

όπως αποκάλυψε η Arieva ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:  «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θα πολεμήσουμε για τη γη μας! Μπορεί να πεθάνουμε και θέλαμε απλώς να είμαστε μαζί πριν από όλα αυτά».

Ακόμα μια ιστορία ανθρώπων που θα συνοδεύσει τις πικρές μνήμες που περιλαμβάνει πάντα ένας πόλεμος και ειδικά όταν διαδραματίζεται στον 21ο αιώνα υπό την υποτιθέμενη αιγίδα του διεθνούς δικαίου.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.