Ασπασία Στρατηγού, Πάνος Μαλαχιάς, Νίκος Μπουρνέλης, Μιχάλης Πολυχρονάκης στο Γυάλινο Up Stage. Kαλεσμένος ο Γεράσιμος Ανδρεάτος

Μια φωνή που έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια, η Ασπασία Στρατηγού, συναντά τον συνθέτη Πάνο Μαλαχιά, τον ερμηνευτή Νίκο Μπουρνέλη και τον λυράρη-ερμηνευτή Μιχάλη Πολυχρονάκη, για μια βραδιά στο Γυάλινο Up Stage, την Πέμπτη 17 Μαρτίου σε ένα πρόγραμμα ανοιχτό σε όλες τις προκλήσεις και τα γούστα.

Κατά βάση λαϊκό αλλά με περάσματα από πιο ηλεκτρικά μονοπάτια, με πυρήνα τα τραγούδια του Πάνου Μαλαχιά, ένα από τα οποία είναι και το “Αύριο” που κυκλοφόρησε πρόσφατα και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Περαστικοί κι ευγνώμονες” όπου συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Βασίλης Γισδάκης η Ασπασία Στρατηγού  κ.α. Καλεσμένος στην γιορτή ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, παράλληλα με τα τραγούδια από τις ‘ψυχές γενναίες’ όπου θα παρουσιάσει, ερμήνευσε πρόσφατα ένα εξαιρετικό τραγούδι του Πάνου Μαλαχιά, το “Ρόδο της αυγής μου”.  

Έναρξη: 21:30
Εισιτήριο: 15 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.