«Εσένα» | Νέο single από τον Στέφανο

Ο Στέφανος, ένας νεαρός και εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης που πολλοί τον αποκαλούν ως “ανερχόμενο αστέρι” της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο single και video clip του με τίτλο “Εσένα” που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

Ο Στέφανος έχει ξεχωρίσει ήδη καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του γράφει στίχους και μουσική και ερμηνεύει τα τραγούδια με τεράστια επιτυχία!

To «Εσένα» είναι ένα δυναμικό αλλά ταυτόχρονα τρυφερό mid- tempo τραγούδι με πολύ σύγχρονη παραγωγή και rock αναφορές, σε στίχους και μουσική του ιδίου.Πιάνο, ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, συνθεσάιζερ, δίνουν στο τραγούδι  ένα γλυκό, νοσταλγικό και δυνατό ήχο.Το τραγούδι είναι γεμάτο συναισθήματα, μιλάει για τον έρωτα και πόσο αβοήθητος μπορείς να βρεθείς στο πέπλο του.Κυρίως όμως για τον έρωτα που προσπαθείς να ξεχάσεις…αλλά πάντα θυμάσαι!Την κυκλοφορία του single «Εσένα» συνοδεύει ένα εξίσου δυναμικό video clip, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!!

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες & streaming services: https://smarturl.it/esena

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.