«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» : Αυτή θα είναι η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου για το MEGA

Το επόμενο βήμα των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου θα έχει άρωμα γυναίκας.

Οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα δώσουν τη σκυτάλη στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» καθώς αυτή θα είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com,  η νέα κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το MEGA-λο κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπόθεση έχει να κάνει με τρεις γυναίκες. Ως εδώ τα πράγματα θυμίζουν λίγο «Τρεις Χάριτες». Οι τρεις γυναίκες αυτές όμως θα έχουν το ίδιο όνομα αλλά θα είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους και από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η μία θα είναι από τη Φιλοθέη, η άλλη από το Αιγάλεω και η Τρίτη, από περιοχή που δεν έχει γίνει γνωστή, θα είναι η κουλτουριάρα της τριάδας.

Ως εδώ καλά. Μέχρι στιγμής το όνομα που έχει «κλείσει» το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο είναι αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη.  Η Κατερίνα Ζαρίφη που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στους «Συμπέθερους» με τις εμφανίσεις της, θα είναι η «Μαίρη» από το Αιγάλεω και θα είναι νύφη της Πηνελόπης Πιτσούλη.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.