«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» : Ο Άγγελος θέλει να μάθει το φύλο του παιδιού και η Καίτη φρικάρει με τον ξάδερφο του Ηλία.. (Sneak previews & trailer)

Με νέα σπαρταριστό επεισόδια επιστρέφει αυτή την εβδομάδα το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 3 Μαρτίου, στις 20:00.

Η περίληψη του επεισοδίου της Πέμπτης:

Η Βέλη ανακοινώνει στον Άγγελο ότι δε θέλει να μάθουν το φύλο του παιδιού και ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα για να το μαντέψει…

Ο Άλκης πάει στην Αθήνα, αλλά ένα ατύχημα που παθαίνει στον δρόμο, βγάζει στην φόρα το πιο μεγάλο ψέμα. Το τελευταίο ψέμα…

Ο Ηλίας λείπει και ο ξάδερφός του ο Κώστας απ’ το χωριό καταφθάνει. Η Καίτη φρικάρει με την ομοιότητα των δύο ξαδέρφων, και όλο αυτό αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο φρικιαστικό όταν ο Κώστας αρχίζει να «την πέφτει» στη… Μένη!

Η «παροδική» αμνησία της Βούλας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και ο Μηνάς καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση ως ο… παππούς της.

Πάρτε μία γεύση:

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.