«Οι Απαράδεκτοι» | Ηθοποιός σημαίνει φως, Εργαζόμενο κορίτσι, Νέος ζητά νέα & Βιντεοκλιπάδες (vid)

Με ανατρεπτικό χιούμορ που έχει γράψει ιστορία, «Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, έρχονται στην οθόνη μας με διπλά επεισόδια την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 22:10 και το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 21:00.

Με ατάκες και διασκεδαστικές καταστάσεις που έχουν γράψει ιστορία, «Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, έρχονται στην οθόνη μας με διπλά επεισόδια την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 22:10 και το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 21:00.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, συνεχίζουν να δίνουν ραντεβού κάθε εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 22:10

«Ηθοποιός σημαίνει φως»

Ο Βλάσσης έχει τη φαεινή ιδέα να ανοίξουν μια δραματική σχολή. Όταν αρχίζουν να καταφτάνουν οι μαθητές, ανάμεσά τους εμφανίζεται και η Δήμητρα. Ο Γιάννης, ως δάσκαλος της σχολής, προσπαθεί να καθοδηγήσει τους μαθητές, αλλά αυτοί κάνουν τα «δικά» τους: άλλοτε είναι άτακτοι και άλλοτε είναι… σαΐνια. Οι μέρες των εξετάσεων πλησιάζουν και η επιτροπή είναι αποφασισμένη να κρίνει με αυστηρότητα τους υποψηφίους.

Συμμετέχουν: Δημήτρης Φραγκιόγλου, Τζένη Σαμπάνη, Γιώργος Παυριανός

 «Εργαζόμενο κορίτσι»

Ο Σπύρος επιμένει ότι η Δήμητρα πρέπει να δουλέψει. Της έχει βρει και δουλειά ως τηλεφωνήτρια σε διαφημιστικό γραφείο, παρά τις αντιρρήσεις της. Η Δήμητρα θα πιάσει δουλειά στο διαφημιστικό γραφείο και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει περισσότερες ικανότητες από τον Σπύρο. Η προσπάθειά της αυτή θα γίνει αιτία να συμβούν πολλά απρόσμενα γεγονότα.

Συμμετέχουν: Πάνος Πανόπουλος, Δημήτρης Διαλεχτός

 

Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 21:00

«Νέος ζητά νέα»

Οι Απαράδεκτοι έχουν κουραστεί να κάνουν παρέα μεταξύ τους και αποφασίζουν πάση θυσία να γνωρίσουν κι άλλον κόσμο. Ο Σπύρος γνωρίζει μια τηλεφωνήτρια, αλλά η Δήμητρα ψάχνει μέσα από αγγελίες. Το ίδιο κάνει και ο Βασίλης. Ο Γιάννης περιμένει έναν φίλο του Σκωτσέζο να τον επισκεφθεί, ενώ ο Βλάσσης το ’χει ρίξει στο διάβασμα.

Συμμετέχουν: Σοφία Σαμοΐλη, Τάσος Γκουριώτης

 «Βιντεοκλιπάδες»

Ο Βλάσσης ετοιμάζει ένα δικό του βίντεο κλιπ. Το βράδυ το δείχνει στην παρέα για να του πουν τη γνώμη τους, όμως εκείνοι δεν ενθουσιάζονται και απογοητεύεται. Έτσι, η παρέα αποφασίζει να οργανωθεί για να τον βοηθήσουν να κάνουν μαζί ένα καλύτερο και να το προωθήσουν κατάλληλα. Δεν σταματούν, όμως, εκεί. Ενθουσιάζονται και θέλουν να φτιάξουν και δικό τους σίριαλ, το οποίο καταλήγει σε… τηλεοπτική επιθεώρηση!

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Ρήγα.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.