Ουκρανία: Ηθοποιός πήγε να πολεμήσει και σκοτώθηκε

Ο ηθοποιός είχε ενταχθεί στις τάξεις της εδαφικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μόλις 48 ώρες πριν, προκειμένου να προστατεύσει την πατρίδα του από τους ρώσους εισβολείς

Ανάμεσα στους χιλιάδες ουκρανούς που έχουν χάσει τη ζωή τους στο μέτωπο του πολέμου είναι και ο διάσημος ηθοποιός Pasha Lee.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kyivindependent.com, ο ηθοποιός πέθανε κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο προάστιο Ιρπίν του Κιέβου.

Ο θάνατος του νεαρού άνδρα έγινε γνωστός από τον ουκρανό δημοσιογράφο, Yaroslav Kuts.

Η τελευταία του ανάρτηση

Ο ηθοποιός είχε ενταχθεί στις τάξεις της εδαφικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μόλις 48 ώρες πριν, προκειμένου να προστατεύσει την πατρίδα του από τους ρώσους εισβολείς.

«Τις τελευταίες 48 ώρες, υπήρξε η ευκαιρία να καθίσουμε και να ρίξουμε μια φωτογραφία για το πώς μας βομβαρδίζουν, και χαμογελάμε, γιατί μπορούμε να το χειριστούμε, και όλα θα είναι η Ουκρανία. Δουλεύουμε!» ήταν το τελευταίο πράγμα που έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram του.

Πηγή: in.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.