«Τα Νεοκλασικά» | Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το «Φίλο μου το Λευτεράκη»

Ο Χάρης Ρώμας που υπογράφει- μαζί με την Άννα Χατζησοφιά- τη διασκευή του σεναρίου, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Happy Day» και συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή του αλλά και το ρόλο έκπληξη που έχει στην κωμωδία.

Μίλησε για την άριστη συνεργασία του με τον Θοδωρή Αθερίδη, που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ιστορίας, για τις αλλαγές που έγιναν στο αρχικό σενάριο λέγοντας ότι έχει γίνει «πλήρης αναδόμηση» αλλά και τη σχέση του με τους υπόλοιπους συντελεστές.

thumbnail Χάρης Ρώμας Θοδωρής Αθερίδης e1646330533251

Αύριο το βράδυ στις 21:00, έρχεται στις οθόνες μας «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Θα συναντήσουμε ξανά τον γνωστό μας Θόδωρο, έναν πετυχημένο πολιτικό μηχανικό που είναι παντρεμένος με την όμορφη Φώφη. Προκειμένου, όμως, να καλύψει την εξωσυζυγική του σχέση με την απαιτητική Ρένα έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο και συνεργάτη, τον Λευτεράκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκτός Αθηνών. Όλα κυλάνε ομαλά, ο Θόδωρος κάνει τα υποτιθέμενα επαγγελματικά του ταξίδια, η Φώφη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μέχρι που μια σειρά ατυχών περιστατικών θα της κινήσουν τις υποψίες. Ο ερχομός του Λευτεράκη στο σπίτι τους θα την καθησυχάσει αλλά εκεί ακριβώς θα ξεκινήσει το μπέρδεμα για τον Θόδωρο που δεν ξέρει πια τι και… ποιον να πιστέψει!

Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Φαίη Ξυλά, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου Ζωή Ναλμπάντη, Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καλομοιράκης. Στο ρόλο του ψυχίατρου ο Χάρης Ρώμας, γκεστ σταρ η Δήμητρα Ματσούκα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.