No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

«Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» | Νέος κύκλος παραστάσεων σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με νέα εκπομπή

Θα γίνει της λαγάνας… Διαλέξτε συνταγή!

Μαρ 4, 2022
in Γεύσεις
Reading Time: 3 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Άκης Πετρετζίκης: Μια νοσταλγική συνάντηση με τον Γιάννη Λουκάκο, 15 χρόνια μετά το MasterChef

Άκης Πετρετζίκης: Μια νοσταλγική συνάντηση με τον Γιάννη Λουκάκο, 15 χρόνια μετά το MasterChef

Μαρ 15, 2025
Άκης Πετρετζίκης: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να έχεις οικογένεια» (vid)

Άκης Πετρετζίκης: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να έχεις οικογένεια» (vid)

Δεκ 20, 2024
Το «Ευκολάκι» είναι το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη – Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Το «Ευκολάκι» είναι το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη – Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Οκτ 15, 2024
Κάντε share!
         
      

Τραγανές και νόστιμες για να στολίσετε το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι.

Η λαγάνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από τα εδέσματα στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Και μιας και η ακρίβεια «χτυπά» φέτος και ΑΥΤΟ το ελληνικό παραδοσιακό έθιμο, εμείς συγκεντρώσαμε συνταγές για να φτιάξετε σπίτι σας από πέντε αγαπημένους τηλε-μάγειρες.  Πάρτε χαρτί και μολύβι.

Γρήγορη λαγάνα με ζύμη πίτσας (γεμιστή και κλασική) από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γρήγορη λαγάνα με ζύμη πίτσας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Τρεις διαφορετικές εκδοχές για γρήγορη λαγάνα χωρίς ζύμωμα

Υλικά:

  • Για την κλασική λαγάνα
  • 1 φύλλο έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 1/2 φλ. σουσάμι
Για τη γεμιστή λαγάνα με ελιά και φιλέτο πιπεριάς
  • 1 φύλλο ζύμη για πίτσα
  • 3 κ.σ. πάστα ελιάς
  • λίγα ψιλοκομμένα φιλέτα ψητής πιπεριάς
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. λίγη αποξηραμένη ρίγανη
  • σουσάμι
Για τη γεμιστή λαγάνα με ταχίνι και χαλβά
  • 1 φύλλο ζύμη για πίτσα
  • 4 κ.σ. ταχίνι ολικής άλεσης
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 100 γραμ. τρίμματα χαλβά με κακάο
  • 3 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση:

Για την απλή και κλασική γρήγορη λαγάνα, ξεπαγώνουμε πρώτα τη ζύμη για πίτσα.

  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα.
    Βρέχουμε την ζύμη με νερό, την κυλάμε σε σουσάμι και την βάζουμε στη λαμαρίνα.
  • Ραντίζουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι την γρήγορη λαγάνα σε όλη της την επιφάνεια.
  • Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 30′. Αφού φουσκώσει, με τα δάχτυλα κάνουμε λακούβες στη φουσκωμένη ζύμη.
  • Την ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC στον αέρα για 20′ να ροδίσει.

Για τη γεμιστή γρήγορη λαγάνα με ελιά και φιλέτο πιπεριάς

  • Αφήνουμε τη ζύμη για πίτσα να ξεπαγώσει και τη βάζουμε σε λαδόκολλα.
  • Αλείφουμε την πάστα ελιάς σε όλη την επιφάνεια και την τυλίγουμε σε ρολό. Η ένωση του ρολού πρέπει να είναι προς τα κάτω.
  • Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ανοίγουμε τις φέτες μια δεξιά, μια αριστερά εναλλάξ κατά μήκος του ρόλου. Σαν να σχηματίζουμε ένα λουλούδι.
  • Πατάμε με τις παλάμες το σχήμα της λαγάνας να πλατύνει, αλείφουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ρίγανη και γαρνίρουμε σε ρίγες με τα φιλέτα πιπεριάς.
  • Μεταφέρουμε σε λαμαρίνα με την λαδόκολλα.
  • Αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό σημείο για 30´και ψήνουμε για 20′ περίπου σε καλά προθερμασμένο φούρνο να ροδίσει.

Για τη γεμιστή γρήγορη λαγάνα με ταχίνι και χαλβά

  • Αφήνουμε τη ζύμη για πίτσα να ξεπαγώσει και την βάζουμε σε λαδόκολλα.
  • Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με το ταχίνι, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα και τέλος πασπαλίζουμε με τα τρίματα χαλβά.
  • Τυλίγουμε σε ρολό, η ένωση να ακουμπάει στον πάγκο. Κόβουμε κατά μήκος το ρολό μέχρι κάτω.
  • Πλέκουμε τα δυο κομμάτια .
  • Τα πατάμε με πλάστη ή με την παλάμη να γίνει πλακέ η λαγάνα.
  • Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  • Αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 30′.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 20′ να ροδίσει.

Λαγάνα με ούζο από τον Άκη Πετρετζίκη

Υλικά:

  • 50 γρ. ούζο
  • 300 γρ. νερό, χλιαρό
  • 10 γρ. μαγιά ξηρή
  • 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
  • αλάτι
  • 1 κ.σ. γλυκάνισο, σε σπόρους
  • 550 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ούζο, το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, αλάτι, τον γλυκάνισο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  • Βάζουμε το αλεύρι και ιδανικά αφήνουμε 15-20 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα για 8-10 λεπτά.Σε ένα λαδωμένο μπολ βάζουμε τη ζύμη, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 30-60 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
  • Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας και χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο ίσα ζυμάρια. Ανοίγουμε το κάθε ζυμάρι με τη βοήθεια αλευριού μέχρι να πάρει το σχήμα της λαγάνας.
  • Μεταφέρουμε σε δύο λαδωμένα ταψιά και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και απλώνουμε με ένα πινέλο στις δύο λαγάνες.
  • Πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και το σουσάμι και καλύπτουμε με πετσέτες. Αφήνουμε 20-25 λεπτά να φουσκώσουν.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα.
  • Πιέζουμε με τα δάχτυλά μας για να κάνουμε βαθουλώματα σε όλη την επιφάνεια από τις λαγάνες.
  • Απλώνουμε από 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε 15-20 λεπτά. Για να ψηθούν ομοιόμορφα αντιστρέφουμε τα ταψιά στη μέση του χρόνου.

Πανεύκολη σπιτική και αφράτη λαγάνα από τον Πέτρο Συρίγο

Υλικά:

  • 700γρ αλεύρι σκληρό
  • 500 ml νερό
  • 18 γρ ξηρή μαγιά η 50 γρ νωπή
  • 40 γρ ζάχαρη
  • 15 γρ αλάτι
  • 50 γρ αλεύρι γ.ο.χ για τον πάγκο

Λαγάνα – Για το πασπάλισμα

  • 200 γρ σουσάμι αποφλοιωμένο
  • 1κ.σ ζάχαρη
  • 80 ml ζεστό νερό

Εκτέλεση:

  • Ξεκινώντας βάζουμε στον κάδο του μίξερ την μαγιά, την ζάχαρη, 3 κ.τ.σ από το συνολικό αλεύρι(από τα 700 γρ), το χλιαρό νερό (μέχρι 40 βαθμούς) και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός(αυγοδάρτη).
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και μια πετσέτα και αφήνουμε 20 λεπτά ώστε να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  • Το μείγμα μας θα βγάλει κάτι φουσκαλίτσες και θα φουσκώσει λίγο.
  • Αφαιρούμε την πετσέτα και τη μεμβράνη και προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και το αλάτι.
  • Βάζουμε τον κάδο στο μίξερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 6 λεπτά.
  • Η λαγάνα θέλει αρκετό χτύπημα αν το κάνουμε χωρίς μίξερ θα χρειαστεί να την χτυπήσουμε με το χέρι για 10 λεπτά.
  • Έπειτα το ζυμάρι μας θα είναι κολλώδες, μην προσθέσετε έξτρα αλεύρι.
  • Με μια σπάτουλα σιλικόνης κατεβάζουμε από τα τοιχώματα το ζυμάρι και μαζεύουμε όλο το ζυμάρι στο κέντρο του κάδου.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και πετσέτα και αφήνουμε για 50 λεπτά έως ότου διπλασιαστεί σε όγκο.
  • Έπειτα ξεσκεπάζουμε και βάζουμε τα 50 γρ αλεύρι στον πάγκο μας.
  • Αδειάζουμε το ζυμάρι στον πάγκο. Διπλώνουμε συνεχώς από έξω προς τα μέσα, το αλεύρι δεν θέλουμε να το πάρει όλο.
  • Διπλώνουμε για 2 λεπτά και όσο αλεύρι πάρει ώστε εξωτερικά το ζυμάρι να μην κολλάει, εσωτερικά αν κολλάει δεν μας πειράζει, έτσι πρέπει.
  • Κόβουμε το ζυμάρι στα 2 και κάνουμε το ίδιο με την κάθε μπάλα ζυμαριού χωρίς να προσθέσουμε έξτρα αλεύρι στον πάγκο, χρησιμοποιούμε μόνο την αρχική ποσότητα αλευριού.
  • Απλώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλας στον πάγκο, ακουμπάμε πάνω το ένα ζυμάρι, ανοίγουμε λίγο με τα δάχτυλα μας και στη συνέχεια με έναν πλάστη (προσοχή μην βάλετε στην λαδόκολλα αλεύρι, θέλουμε να κολλάει πάνω στην λαδόκολλα το ζυμάρι).
  • Μεταφέρουμε σε ένα πολύ ρηχό ταψί ή ακόμη και σε λαμαρίνα την λαδόκολλα με την λαγάνα και πατάμε με τα δάχτυλά μας παντού ώστε να απλωθεί αλλά και να αφήσει σημάδια από τα δάχτυλά μας.
  • Συνεχίζουμε με το άλλο ζυμάρι με τον ίδιο τρόπο και μεταφέρουμε σε δεύτερο ταψί.
  • Έπειτα ανακατεύουμε το ζεστό νερό με την ζάχαρη και με ένα πινέλο περνάμε και τις δυο λαγάνες, αυτό μας δίνει ωραίο χρώμα στο ψωμί μας.
  • Πασπαλίζουμε με αποφλοιωμένο σουσάμι.
  • Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε για 30-40 λεπτά να ξεκουραστεί η ζύμη.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα ή στο πάνω κάτω στους 250 βαθμούς για 18-20 λεπτά.
  • Όταν τις βγάλουμε από τον φούρνο τις απλώνουμε πάνω σε πετσέτες κουζίνας.

 

Λαγάνα α λα ιταλικά: “Focaccia” από τον Πάνο Ιωαννίδη

Υλικά:

  • αλεύρι τύπου 00
  • 350 ml νερό
  • 1.5 κ.γ. αλάτι
  • 11 γρ.μαγιά ξηρή
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • q.s.σουσάμι
  • 3 πρέζες ανθός αλατιού
  • 100 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  • Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη μαγιά στον κάδο του μίξερ και προσαρμόζουμε τον γάντζο στο μηχάνημα.
  • Αρχίζουμε να αναμειγνύουμε σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε το νερό σε λεπτή ροή.
  • Ανεβάζουμε λίγο την ταχύτητα του μίξερ και αφήνουμε να ζυμωθεί το ζυμάρι για 10 λεπτά.
  • Αφαιρούμε το ζυμάρι από τον κάδο και το πλάθουμε σε μπάλα.
  • Αλείφουμε το ζυμάρι με λίγο ελαιόλαδο. Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετούμε μέσα το ζυμάρι.
  • Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα περίπου ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.

Tip: Ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος μεταβάλλεται και ο χρόνος που χρειάζεται, για να φουσκώσει σωστά το ζυμάρι μας.

  • Βάζουμε το μισό από το ελαιόλαδο στον πάτο ενός ορθογώνιου παραλληλόγραμμου ταψιού και πασπαλίζουμε με τον μισό ανθό αλατιού.
  • Αναποδογυρίζουμε το φουσκωμένο ζυμάρι μέσα στο ταψί και με απαλές κινήσεις το ανοίγουμε σε πάχος 1 – 2 εκατοστών, πιέζοντάς το με προσοχή.
  • Καλύπτουμε το ταψί με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 25 με 30 λεπτά ακόμα.
  • Αφαιρούμε τη μεμβράνη, βουτάμε τα δάχτυλά μας σε ένα δοχείο με νερό και πιέζουμε το ζυμάρι μερικές φορές.
  • Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και αλάτι ομοιόμορφα πάνω στο ζυμάρι, πασπαλίζουμε με σουσάμι και βάζουμε τα φύλλα από το κλωνάρι του δεντρολίβανου στις τρύπες που κάναμε νωρίτερα με τα δάχτυλά μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220o C με αέρα για 25 λεπτά, φροντίζοντας να γυρίσουμε το ψωμί μία φορά, στη μέση του ψησίματος.
  • Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά, πριν κόψουμε και σερβίρουμε.

Εάν δεν διαθέτουμε μίξερ με γάντζο, μπορούμε να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία, αλλά να ζυμώσουμε με τα χέρια.

Παραδοσιακή λαγάνα από τον Γιώργο Τσούλη

Υλικά:

  • 350 ml. νερό, χλιαρό
  • 5 γρ. ξηρή μαγιά
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 500 γρ. σκληρό αλεύρι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Σουσάμι, για το πασπάλισμα της λαγάνας

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μικρό μπολάκι, προσθέτουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και την αφήνουμε να ενεργοποιηθεί, για 5 λεπτά.
  • Παράλληλα, σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι. Μόλις ενεργοποιηθεί η μαγιά, προσθέτουμε το μείγμα μέσα στο αλεύρι.
  • Ζημώνουμε με τα χέρια για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να δημιουργήσουμε ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι.
  • Έπειτα, μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 1,5 ώρα.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C, στον αέρα. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί του φούρνου διαμέτρου 35×30 εκ. και την αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  • Όταν είναι έτοιμη η ζύμη, την μεταφέρουμε στο ταψί και την απλώνουμε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργήσουμε ένα ορθογώνιο σχήμα.
  • Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, απλώνουμε το λάδι και πιέζουμε όλη την επιφάνεια της ζύμης με τα δάχτυλα μας, ώστε να κάνουμε μικρές λακουβίτσες.
  • Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα η λαγάνα.
  • Μόλις ετοιμαστεί, αφαιρούμε από τον φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
  • Για την ταραμοσαλάτα: Σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε τον λευκό ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν. Έπειτα, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και χτυπάμε πάλι, μέχρι να ενσωματωθεί.
  • Προσθέτουμε σε δόσεις το ηλιέλαιο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσέχοντας να απορροφάτε η κάθε δόση πριν προσθέσουμε την επόμενη. Μόλις αφρατέψει το μείγμα, και έχει την σύσταση μαγιονέζας, το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και την συντηρούμε στο ψυγείο.
  • Σερβίρουμε τη λαγάνα με την ταραμοσαλάτα.

Κάντε share!
         
      
Tags: Άκης ΠετρετζίκηςΑργυρώ ΜπαρμπαρίγουΓιώργος ΤσούληςΠάνος ΙωαννίδηςΠέτρος Συρίγος
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

«Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» | Νέος κύκλος παραστάσεων σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Next Post

Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με νέα εκπομπή

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Γεύσεις Μεσογείου και Ασίας στο Ethereal Garden of BOTOXE – Το νέο hot spot της Αθήνας

Γεύσεις Μεσογείου και Ασίας στο Ethereal Garden of BOTOXE – Το νέο hot spot της Αθήνας

Μάι 8, 2025
Μελομακάρονα: Στη 2η θέση με τα καλύτερα μπισκότα του κόσμου για το 2025, σύμφωνα με το Taste Atlas

Μελομακάρονα: Στη 2η θέση με τα καλύτερα μπισκότα του κόσμου για το 2025, σύμφωνα με το Taste Atlas

Απρ 29, 2025

Από το Αιγάλεω στη Χώρα της Μυκόνου: Η ιστορία του Αργύρη Χατζηγιαννάκου και της «La Petite Taverne Windmills»

Απρ 23, 2025

Viral σοκολάτα από το Ντουμπάι προκαλεί παγκόσμια έλλειψη φιστικιών και άνοδο τιμών

Απρ 20, 2025
Next Post
Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με νέα εκπομπή

Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με νέα εκπομπή

No Result
View All Result

Popular.

  • «MasterChef 2025» : Λευτέρης, Παναγιώτης ή Γιώργος;  Ποιος θα αφήσει την ποδιά του στο τέλος της βραδιάς; (Trailer)

    «MasterChef 2025» : Λευτέρης, Παναγιώτης ή Γιώργος; Ποιος θα αφήσει την ποδιά του στο τέλος της βραδιάς; (Trailer)

    400 shares
    Share 160 Tweet 100
  • Πέννυ Μπαλτατζή: Ανεβαίνει στο πιο ψηλό σημείο της Αθήνας και μας προσκαλεί σε δύο ξεχωριστές βραδιές γεμάτες αυθεντική jazz, λάμψη και συναίσθημα

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Πάνος Μιχαλόπουλος και Άρης Μουγκοπέτρος “τραυματίες” στο ΚΑΤ – Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο!

    333 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1391 shares
    Share 615 Tweet 323
  • Δείτε τη Σοφία Φυρού μετά την προληπτική μαστεκτομή – Το μήνυμά της για κάθε γυναίκα που φοβάται

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Όλη η μαγεία της Eurovision στην ΕΡΤ

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «MasterChef 2025» : Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει απόψε; (Trailer)

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας με ένα τρυφερό αφιέρωμα στις “Ελληνίδες μάνες” (vid)

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Μαρίζα Κωχ: Στηρίζει την Κλαυδία και την «Αστερομάτα» λίγο πριν τη Eurovision στη Βασιλεία

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Η Madonna γράφει (επιτέλους) τη δική της ιστορία – Η σειρά που θα ταρακουνήσει τη showbiz!

    326 shares
    Share 130 Tweet 82

Τελευταίες αναρτήσεις

Ξεχάστε τα Friends και τα Girls: Αυτή είναι η σειρά που θα σας πει την αλήθεια για τα 20κάτι! (Trailer)

Ξεχάστε τα Friends και τα Girls: Αυτή είναι η σειρά που θα σας πει την αλήθεια για τα 20κάτι! (Trailer)

Μάι 12, 2025
Demy: Τι συμβολίζει το νέο της άλμπουμ «Δέλτα»

Demy: Τι συμβολίζει το νέο της άλμπουμ «Δέλτα»

Μάι 12, 2025
Από τις πίστες… στο Φανάρι: Η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αργυρού που δεν περίμενε κανείς

Από τις πίστες… στο Φανάρι: Η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αργυρού που δεν περίμενε κανείς

Μάι 12, 2025

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Ξεχάστε τα Friends και τα Girls: Αυτή είναι η σειρά που θα σας πει την αλήθεια για τα 20κάτι! (Trailer)
  • Demy: Τι συμβολίζει το νέο της άλμπουμ «Δέλτα»
  • Από τις πίστες… στο Φανάρι: Η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αργυρού που δεν περίμενε κανείς
  • Ο Brad Pitt ξαναβάζει κράνος: Η ταινία που θα κάνει τη Formula 1 πιο καυτή κι από το Top Gun! (Trailer)
  • Ανατροπή με το μετρό Θεσσαλονίκης: Γιατί το κλείνουν ολόκληρο για έναν μήνα – Ποιοι θα επηρεαστούν

Kατηγορίες

Tags

ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.