«Άγριες Μέλισσες» : Ο Ζάχος καταδίδει τον Ορφανίδη στις αρχές

Όλα όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 9 Μαΐου έως την Πέμπτη 12 Μαΐου στις «Άγριες Μέλισσες» στις 22:00.

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

5 e1651854651402

Δευτέρα 9 Μαΐου

Επεισόδιο 109

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, του λέει η Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη ανακαλύπτει στην ατζέντα του Μελέτη μία σημαντική πληροφορία, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

4 e1651854708705

Τρίτη 10 Μαΐου

Επεισόδιο 110

O Ακύλας έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης, συμβουλεύοντας να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρούνε τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη με τη συγκατάθεσή του Φραγκούδη προχωράνε το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας και ο Ντουνιάς χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

11 e1651854760116

Τετάρτη 11 Μαΐου

Επεισόδιο 111

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντουνιά και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για το φόνο του Γραγματικού και η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές… Στη σκέψη πως ο Ζάχος προέβη σε αυτή την κίνηση παθαίνει σοκ, αφού ξέρει πως ο κλοιός θα στενέψει επικίνδυνα για τον Πέτρο.

8 e1651854839781

Πέμπτη 12 Μαΐου

Επεισόδιο 112

Την επόμενη μέρα, ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι υποψιάζονται τον Ζάχο ότι τον κατέδωσε. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στην Αθήνα ζούνε τον έρωτά τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στο Θόδωρο Ξανθό. Ο Κωνσταντής πείθεται από τους γονείς του να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο και η Πηνελόπη με μία ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνα της. Η Κορίνα επηρεασμένη από τον Μπάμπη αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

10 e1651854882737

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.