Ακρόαση για τη θεατρική παράσταση «Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά» από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης

Σε ακρόαση για επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας έως 35 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι και το χορό καλεί το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της Παιδικής – Νεανικής Σκηνής του, που θα παρουσιάσει σε θεατρική διασκευή το μυθιστόρημα της Ελένης Δικαίου «Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά» κατά τη θερινή και χειμερινή θεατρική περίοδο 2022 – 2023. Το έργο ανεβαίνει σε συσκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, Ιωάννας Μαρκέλλας Χαλκιά και μουσική Γιώργου Χριστιανάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό και φωτογραφία (εάν υπάρχει γνώση μουσικού οργάνου είναι χρήσιμο να αναφέρεται στο βιογραφικό) με email στο info@neotheatro.gr έως την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Η ημερομηνία και η ώρα της ακρόασης θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους τηλεφωνικά κατόπιν επιλογής με βάση τα βιογραφικά.

Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 2022 του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979 419911.

*Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος:είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής ή είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής ή έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης ακολουθεί όλους τους νόμους (ΚΥΑ) και τους κανόνες που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανδημία προκειμένου να διεξαχθεί με ασφαλή τρόπο η ακρόαση.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.