«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» | Ο Δημήτρης προσπαθεί να καταστρέψει τον Αλέξανδρο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και στα νέα επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 20:00.

Ο Δημήτρης περνά στην αντεπίθεση και καταγγέλλει τον Αλέξανδρο στον Ιατρικό Σύλλογο. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα ζητάει από τον Δημήτρη να χωρίσουν και βρίσκει τον γιατρό (Αλμπέρτο Εσκενάζυ) που θα μπορούσε να βοηθήσει την Αιμιλία με το πρόβλημα υγείας της. Όμως την ίδια ποιος θα τη βοηθήσει; Κάθε φορά που σκέφτεται την επόμενη μέρα της νέας της ζωής, παθαίνει κρίσεις πανικού.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στις 20:00

KEAE EP31 STILL 8

Επεισόδιο 31ο: Η Κατερίνα πηγαίνει στην Αιμιλία και της λέει την αλήθεια για την αρρώστια της. Ο Αλέξανδρος ζητάει απ’ τον Αντρέα να μεταβιβάσει τις μετοχές του στην Κατερίνα, ενώ ο Δημήτρης κάνει καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο για τον Αλέξανδρο.

KEAE EP31 STILL 2

Η Κατερίνα γυρνάει πίσω στην οικογένειά της και προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή της, αρχίζοντας απ’ τον Δημήτρη που του ζητάει διαζύγιο. Στη  συνέχεια, γνωρίζει τον γιατρό που μπορεί να βοηθήσει την Αιμιλία. Ονομάζεται Ηρακλής Νικολαΐδης και γνώριζε τη μητέρα της.

KEAE EP31 STILL 6

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ υποδύεται τον γιατρό Ηρακλή Νικολαΐδη.

Guests: Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας λογιστής κλινικής), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Γεράσιμος Σκαφιδάς (Ιάκωβος), Άννα Κουρή (Αιμιλία Χατζή)

Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 20:00

KEAE EP31 STILL 7

Eπεισόδιο 32ο: Η Κατερίνα ζητάει απ’ τον Νικολαΐδη να αναλάβει την Αιμιλία. Ο Αλέξανδρος βρίσκει την Κατερίνα που έχει εξαφανιστεί και της λέει όλη την αλήθεια, αλλά η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη για να τον πιστέψει. Θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή αλλά δυσκολεύεται.

KEAE EP31 STILL 3

Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις φοβίες της, πετάει τα φάρμακά της, όμως κάθε φορά που σκέφτεται τη ζωή της από ’δω και πέρα, παθαίνει κρίσεις πανικού. Τέλος, ο Αντώνης ζητάει απ’ την Κατερίνα να μην καταστρέψει την καριέρα του Αλέξανδρου και η Κατερίνα βρίσκει μια λύση που θα βοηθήσει την Αιμιλία.

KEAE EP31 STILL 5

GuestsΑλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα)

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.