Ο Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Εδώ και πενήντα ολόκληρα χρόνια, δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αναγνωρίσει από την πρώτη νότα της φωνής του, ένα από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μια μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως.

Καλοκαίρι 2022 λοιπόν και ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει τα κομμάτια που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας, το soundtrack της ζωής μας, με τις απογοητεύσεις, τις ελπίδες, τις χαρές μας και εμφανίζεται σε δύο υπέροχα θέατρα της Αττικής με μια παράσταση που θα γράψει, πάλι, ιστορία και συνεχίζει με μια πορεία σε όλη την Ελλάδα που λαχταράει να ξανασυναντηθεί με τον λατρεμένο τραγουδιστή.

Για πρώτη φορά στο υπέροχο Θέατρο του Παπάγου, στις 25/6 και στις 2/7 στον αγαπημένο του Πειραιά, στο Βεάκειο, ο Γιάννης Πάριος θα μας συντροφεύσει σε όμορφα βράδια και θα δημιουργήσει μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

unnamed 1

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr
Δίκτυο Viva
Kαταστήματα Public

Σάββατο 25 Ιουνίου
Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 20€ (αριθμημένες θέσεις)

Σάββατο 2 Ιουλίου
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 20€ (αριθμημένες θέσεις)

Παραγωγή: Live Stage

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.