«Ο όρκος» : Η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με έναν νέο ιό

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Ένα βίαιο περιστατικό θα συγκλονίσει την ομάδα και θα τους κάνει όλους να σκεφτούν κατά πόσο στάθηκαν πραγματικά στον Σάλβα όταν τους χρειαζόταν. Ο δρόμος θα φέρει στην ομάδα ένα κρίσιμο περιστατικό και η απόφαση που θα πάρει ο Παύλος, για να το διαχειριστεί, θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την Κλινική Ίασις. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νέο ιό.

Επεισόδιο 23ο: «Η Διάλυση»

ORKOS EP22 PHOTO 01

Ο Άγγελος βρίσκει ύποπτα σημεία στις καταθέσεις του Ίαν Βρεττού και της Λάιλας Αχμέντ. Η Ήβη δεν είναι έγκυος κι αυτό κάνει τον Φάνη να ανησυχεί περισσότερο για το τι μπορεί να της συμβαίνει. Η ομάδα ξαναβγαίνει στον δρόμο και η απουσία του Σάλβα είναι αισθητή, κανείς τους όμως δεν ξέρει που βρίσκεται. Ένα βίαιο περιστατικό θα συγκλονίσει την ομάδα και θα τους κάνει όλους να σκεφτούν κατά πόσο στάθηκαν πραγματικά στον Σάλβα όταν τους χρειαζόταν. Ο Άγγελος αρχίζει να ερευνά την κατάθεση του Ανδρέα Ζαφείρη και οι αμφιλεγόμενες πράξεις του πατέρα του, Χάρη Ζαφείρη, καθώς και η συμπεριφορά του προς την Άρτεμη, θα τον γεμίσουν υποψίες.

Επεισόδιο 24ο: «Καραντίνα»

ORKOS EP18 PHOTO 07

Ο Άγγελος με την Άρτεμη φεύγουν για μια Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Άγγελος θα μιλήσει για την Ιατρική του Δρόμου. Η Ήβη προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας της, όμως πιέζεται από τον τρόπο που αρχίζουν όλοι να την αντιμετωπίζουν. Ο Φάνης και η Πάττυ προσπαθούν να πάρουν απόσταση, η Μάρω (νοσοκόμα της Κλινικής) κάνει μια απόπειρα να προσεγγίσει ξανά τον Σάλβα και ο Άγγελος νιώθει πως είναι ώρα να αφήσει πίσω του το φάντασμα της Ηρώς. Ο δρόμος θα φέρει στην ομάδα ένα κρίσιμο περιστατικό και η απόφαση που θα πάρει ο Παύλος, για να το διαχειριστεί, θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την Κλινική Ίασις. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νέο ιό. Ο μόνος τρόπος να σωθούν, η καραντίνα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.