«Οι Απαράδεκτοι» : Eurovision & Ο τέλειος άντρας (vid)

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, συνεχίζουν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο με ένα διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 22:00.

Με τη δική τους, ξεκαρδιστική «συμμετοχή» στη Eurovision αλλά και με απολαυστικές συζυγικές παρεξηγήσεις ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Σπύρο, «Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, μας χαρίζουν άφθονο γέλιο με δύο επεισόδια και αυτή την Παρασκευή.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 22.00:

«Eurovision»

Οι Απαράδεκτοι αποφασίζουν να στείλουν ένα τραγούδι στον διαγωνισμό της Eurovision. Έτσι, βρίσκουν έναν συνθέτη στον οποίο αναθέτουν να γράψει τη μουσική, ενώ εκείνοι γράφουν τους στίχους του τραγουδιού που θα πάει στην Ευρώπη. Την απόφαση αυτή την παίρνουν με το σκεπτικό ότι, μ’ αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα μπορεί να προβληθεί στην Ευρώπη.

 «Ο τέλειος άντρας»

Ο Σπύρος και η Δήμητρα έχουν την επέτειο των γάμων τους. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η Δήμητρα έχει το πάνω χέρι και αυτό δεν του αρέσει. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει τακτική κάτω από τις οδηγίες του Βλάσση. Και η Δήμητρα έχει απογοητευτεί από τον Σπύρο και αποφασίζει κι αυτή να αλλάξει τακτική. Δεν βρίσκουν, όμως, τις κατάλληλες ώρες και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και μεταδίδονται με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.