«Οι Απαράδεκτοι» : Θα τον φάω τον Παρασκευά & Ψυχίατρος (vid)

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, συνεχίζουν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο κάθε Παρασκευή με διπλό επεισόδιο.

Η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε με ανατρεπτικό χιούμορ η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ξαναζεί σπαρταριστές καταστάσεις και ανταλλάζει ατάκες που έχουν γράψει ιστορία.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 22.00:

«Θα τον φάω τον Παρασκευά»

Ο Σπύρος, προκειμένου να φτάσει και να ξεπεράσει τον επαγγελματικό του αντίπαλο, τον Παρασκευά, αποφασίζει να μπει κι αυτός στον χώρο της τέχνης και της κουλτούρας μέσω ενός φίλου του Γιάννη. Οργανώνει, λοιπόν, ένα πάρτι στο σπίτι του, με καλεσμένους διάφορους διάσημους καλλιτέχνες και, για να τους εντυπωσιάσει, αλλάζει τρόπους συμπεριφοράς αλλά και τη διακόσμηση του χώρου. Θα τα καταφέρει ή ο Παρασκευάς θα εξακολουθήσει να είναι πιο ψηλά απ’ αυτόν;

Έκτακτη συμμετοχή: Κωνσταντίνος Τζούμας, Τάκης Καρνάτσος

 «Ψυχίατρος»

Διάφορες αναδρομές στο παρελθόν φέρνουν στην επιφάνεια τα παιδικά τραύματα της Δήμητρας και του Γιάννη. Ένας ψυχίατρος θα τους αναστατώσει ακόμα περισσότερο με τις διαγνώσεις του.

Έκτακτη συμμετοχή: Κώστας Ευριπιώτης

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και μεταδίδονται με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.