Όταν ο Κώστας Γκουσγκούνης συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»

Η διαφορετική πλευρά της καριέρας του Κώστας Γκουσγκούνη.

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Γκουσγκουνης, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 ετών στο Θριάσειο νοσοκομείο, από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Γκουσγκουνης πρωταγωνιστούσε για πάνω από 20 χρόνια σε ερωτικές ταινίες. Οι ατάκες του μύθου των ερωτικών ταινιών είχαν γίνει ιδιαίτερα γνωστές στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αφήνοντας το στίγμα του στον τομέα του «ροζ σινεμά».

Η απαρχή της καριέρας του ως ηθοποιός, έγινε κατά την δεκαετία του ’50 με την συμμετοχή του στις πασίγνωστες ταινίες «Θεία από το Σικάγο» το 1957 και «Μια ζωή την έχουμε» 1958, με το πέρασμα  του να λαμβάνει ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Η σειρά «ο Χριστός ξανασταυρώνεται» υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, με τον Κώστα Γκουσκγουνης να συμμετέχει στα 6 πρώτα επεισόδια σε ρόλο σεΐζη.

Πιο συγκεκριμένα, η οικονόμος βρίσκει τα ματωμένα ρούχα του σεΐζη που ενσάρκωνε το Κώστας Γκουσγκουνης, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί πως εκείνος σκότωσε τον Γιουσουφάκι. Έτσι αφού πρώτα βασανίστηκε, κρεμάστηκε και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά της ΕΙΡΤ.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.