Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει δυναμικά στο «Posidonio»!

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο δημοφιλείς ερμηνευτές της γενιάς του, επιστρέφει στο «Posidonio», τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα και δεν θα απουσιάζει κανείς! Ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος και το «Posidonio», που την προηγούμενη σεζόν αποτέλεσαν το μακροβιότερο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, ετοιμάζονται και πάλι να μας ξεσηκώσουν.
a1d3e718 f6a9 02f4 bbc9 3467d6d06c8b
Special guest ο μοναδικός performer Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια! Τον δικό του παλμό στο σχήμα θα δώσει ο hitαρισμένος και τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
af749e54 85e4 baec aa0a f14f2fc81417

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi και Ειρήνη Μιχαήλ.  Στα decks ο Dj Pitsi.Ο Πάνος Κιάμος, από την Παρασκευή 20 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνει το ρυθμό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio»!

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033
Instagram: https://www.instagram.com/posidonio_musichall
Facebook:  https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.