ΑΠΘ: Η πρώτη απόφοιτος της σχολής θετικών επιστημών με το απόλυτο άριστα!

«Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της». αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της σχολή Θετικών Επιστημών.

Η Ελίνα Χατζηδημητρίου, όπως αναφέρει και η ανάρτηση της σχολης θετικών επιστημών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,αποτελεί το πρώτο άριστα- δέκα σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της σχολής.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Τα “ρεκόρ” που καταρρίπτονται: το πρώτο απόλυτο 10 της ΣΘΕ είναι σε μαθηματικό και σε γυναίκα.

Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Στην φωτογραφία η απόφοιτος, με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., την Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών.

Για να καταλάβει κανείς την σπουδαιότητα του επιτεύγματος αυτού, αξίζει να αναφερθεί πως,  σχολή θετικών επιστημών χωρίζεται στα παρακάτω τμήματα  τμήματα: Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Γεωλογίας, και Πληροφορικής και ιδρύθηκε το 1925. Από τότε, και σε όλα τα τμήματα, κανένας δεν είχε αγγίζει το απόλυτο δέκα.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.