Δημήτρης Ήμελλος : «Ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Μαθιό για τη δολοφονία του Άγγελου» (vid)

«Ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Άγγελου» ξεκαθαρίζει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο κατά κόσμον Δημήτρης Ήμελλος από τον  «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Η σειρά η οποία αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, «έγραψε» στις καρδιές των τηλεθεατών και «τρέλανε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης, συνεχίζει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, η οποία υπόσχεται καινούργιες ιστορίες και μεγάλες ανατροπές. Το «Alpha Τώρα» βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουλίου, στα γυρίσματα της σειράς, όπου συνάντησε τον Αντώνη Φραγκιαδάκη στο αστυνομικό τμήμα, και τον… ανέκρινε!

«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ήμελλος.

«Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει  να χαρεί  ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί,  θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι. Το πότε θα το δούμε!».

«Η επιτυχία του “Σασμού” οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές  και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα» καταλήγει ο Δημήτρης Ήμελλος.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.