Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντάει» τη Μελίνα Μερκούρη με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για άλλη μια φορά βρίσκεται δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» με μια μοναδική συναυλία στον αγαπημένο της χώρο, το Ηρώδειο την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου σε μια φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αυτή τη φορά θα μας θυμίσει τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη, τραγούδια που είναι γνωστά από τον κινηματογράφο , το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στη δυναμική, εκρηκτική γυναίκα διεθνούς εμβέλειας που άφησε το αποτύπωμα της στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Στη γυναίκα που άφησε εποχή για το σθένος και την αγάπη της για τον πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο.

Μια μαγευτική βραδιά με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχους του Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Μιχάλη Κακογιάννη, Βαγγέλη Γκούφα, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου κ.α.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τιμή εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 70€
Α’ ζώνη: 50€
Β’ ζώνη: 30€
Άνω διάζωμα: 20€
Φοιτητικά εισιτήρια: 15€
(Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:
Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Περισσότερα: www.mazigiatopaidi.gr

Τα Σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί»:
Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» · Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. · Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών · Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού · Οι Φίλοι του Παιδιού · Οι Φίλοι της Μέριμνας · Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) · Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» · Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Πληροφορίες:

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Κάτω διάζωμα:
Διακεκριμένη ζώνη: 70€
Α’ ζώνη: 50€
Β’ ζώνη B: 30€

Άνω διάζωμα:
Κανονικό: 20€
Φοιτητικό: 15€

Τα φοιτητικά εισιτήρια εκδίδονται στο άνω διάζωμα σε περιορισμένο αριθμό.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 210 7234567
– Online: www.ticketservices.gr

Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 15€ στο τηλεφωνο 210 3221897 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ-5μμ)

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.