Κυκλοφόρησε το ανατριχιαστικό trailer της ταινίας «Το Φως του Διαβόλου»

Εξορκισμοί, δαίμονες και πολλές δόσεις τρόμου σας περιμένουν στη νέα ταινία «Prey For The Devil», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τέλη Οκτώβρη, κατά τη γιορτή του Ηalloween.

Ο Ντάνιελ Σταμ, έχοντας εξασκηθεί στο είδος τρόμου και δη στις ταινίες περί εξορκισμού, σκηνοθετεί τη νέα ταινία «Το Φως του Διαβόλου». Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια εποχή, η οποία μαστίζεται από δαιμονισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Καθολική Εκκλησία αποφασίζει να ανοίξει ξανά σχολές εξορκισμού, ούτως ώστε να εκπαιδεύσει στους ιερείς την τελετουργία του εξορκισμού. Μια απίθανη πολεμίστρια γεννιέται στο πρόσωπο μιας καλόγριας, η οποία θα προπονηθεί από έναν καθηγητή της σχολής, παρόλο που απαγορεύεται στις καλόγριες να πραγματοποιούν εξορκισμούς.

Την καλόγρια Αδελφή Αν υποδύεται η Jacqueline Byers, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι: Christian Navarro, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Virginia Madsen, Lisa Palfrey και Ben Cross.

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.