Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μας πάει ξανά για… «Βραδινό Μπανάκι»

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφει δυναμικά με το αγαπημένο τραγούδι «Βραδινό Μπανάκι» το οποίο κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Για πρώτη φορά ακούσαμε και αγαπήσαμε το συγκεκριμένο κομμάτι το 1991 στο δίσκο «Καίγομαι». 31 χρόνια αργότερα ο δημοφιλής μουσικός παραγωγός και dj Sanny X επιμελείται το remix του τραγουδιού, δημιουργώντας μια φρέσκια και ενδιαφέρουσα διασκευή του πρωτότυπου κομματιού.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ερμηνευτής με σημαντική και  αξιόλογη πορεία στον χώρο του τραγουδιού, μεσουρανεί τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και επιστρέφει ξανά εν έτη 2022 με φρέσκια, καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση.

Το τραγούδι «Βραδινό Μπανάκι» είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που αναδύει όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις και κάθε… «βραδινό μπανάκι».

Το νέο remix από τον μουσικό παραγωγό Sanny X θα μας συντροφεύσει ολόκληρο το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.