Πέθανε ο Νίκος Ατματζίδης

Φτωχότερη είναι από σήμερα (23/7) η οικογένεια του Ηρακλή, αφού έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Ατματζίδης σκορπώντας θλίψη στις τάξεις του Γηραιού.

Ο Νίκος Ατματζίδης έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στους φίλους τους Ηρακλή. Ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας είχε το προσωνύμιο ”ο πρόεδρος των προέδρων” ενώ ήταν αυτός που έντυσε με τα χρώματα του Γηραιού τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ…
Ο Γ.Σ. Ηρακλής, το Δ.Σ., τα Μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλη η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετούν με οδύνη, αλλά μαζί και αγάπη για όλα όσα προσέφερε, τον Πρόεδρο των Προέδρων, Νίκο Ατματζίδη, που “έφυγε” σήμερα για το τελευταίο ταξίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα πρόσφερε στον Ηρακλή, όσα πρέσβευε ως ηθικές αξίες συνάμα με αυτές του Συλλόγου μας, όσα κοινωνούσε απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας για αυτό που αγαπούσε.
Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την Οικογένεια σου, από όλους μας στον Ηρακλή».

Πηγή: newsit.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.