Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο κυρ Ηλίας είναι ένας συμπαθέστατος γκρινιάρης!» (vid)

Όλα όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής για τη σειρά και τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε ένα διάλλειμα από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, μίλησε σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, το πρωί στην εκπομπή «Alpha Τώρα», για την επιτυχημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην οποία συμμετέχει, για την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες, του Αριστοφάνη με την οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για τα θέματα επικαιρότητας που μας απασχολούν.

 Ξεκινώντας με την αγαπημένη μας σειρά, δήλωσε: «Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα ώρα, ξεκινάμε πάλι στις 23 Αυγούστου για τη δέκατη χρονιά της «Μουρμούρας». Ανέλπιστο, αλλά εφικτό. Απ’ την αρχή το είχα πει, όταν πρωτοπήρα το υλικό στα χέρια μου ότι μπορεί να πάμε και 10 χρόνια. Είχα αναγνωρίσει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει… Ο Ηλίας και η Καίτη είναι ένα αντιφατικό ζευγάρι, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι και το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τη δέκατη χρονιά είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου… Ο κυρ Ηλίας είναι ένας συμπαθέστατος γκρινιάρης και απολαμβάνω την πορεία μέσα από αυτόν… Στο δρόμο με προσφωνούν κυρ Ηλία πια και μετά Βλαδίμηρο. Βλέπουν στο πρόσωπό μας την ίδια τους τη ζωή…».

 Μίλησε, επίσης, για την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος παίζει και σκηνοθετεί την παράσταση.

Τέλος σχολίασε την επικαιρότητα και όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.