Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο δυναμικό του Star

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αναλαμβάνουν το πρωινό του STAR.

Όπως φαίνεται η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς δεν θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν το «[email protected]» τη νέα σεζόν στο STAR.

Αυτό επιβεβαιώνεται και επίσημα από τον ίδιο τον σταθμό με επίσημη ανακοίνωση για το νέο δίδυμο Χατζίδου-Παύλου που θα πάρει τη σκυτάλη και έχει περάσει τις εξετάσεις του και σε παρόμοιο στιλ εκπομπής σε άλλο κανάλι.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. 

 Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star.

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.