Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη» (vid)

H Δήμητρα Mατσούκα παραδέχτηκε στην εκπομπή του Mega, «Ελένη» ,ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

«Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνιση μου», δήλωσε η ηθοποιός και ευχαρίστησε τον Βασίλη Νεμέα για τον πρωταγωνιστικό ρολό που της εμπιστεύτηκε στην σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη», αποκάλυψε. «Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω «ναι» σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω».

«Μέχρι στιγμής είμαι ok με την εμφάνισή μου. Θα ήθελα να μην είμαι μία από τις γυναίκες που δεν είναι συμβιβασμένες με τον χρόνο», είπε.

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε πως ξεχνάει την αναγνωρισιμότητά της και δεν την αντιλαμβάνεται στην προσωπική της ζωή.

Από τις 27 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Ματσούκα θα βρίσκεται στην Κύπρο για την περιοδεία της παράστασης «Μεγάλη Πλεκτάνη», μαζί τους Λεωνίδα Κακούρη, Χάρη Γρηγορόπουλο, Θανάση Πατριαρχέα και Κατερίνα Νικολοπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.