Η συγκίνηση της Hμέρας! Πιλότος έκανε τους επιβάτες να συγκινηθούν και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα! (vid)

Ο πιλότος έβγαλε μια ανακοίνωση που συγκίνησε όλους τους επιβάτες που ξέσπασαν σε χειροκρότημα.

Αποφάσισε να καλωσορίσει στο αεροσκάφος μια γυναίκα που μόλις είχε νικήσει τον καρκίνο του μαστού και ταξίδευε για τη Χαβάη.

Το βίντεο δείχνει την αληθινή μαχήτρια να ακούει αρχικά τον πιλότο χωρίς να καταλαβαίνει για ποιον μιλάει. Όταν κατάλαβε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η συγκίνηση της συνεπήρε ολόκληρο το αεροπλάνο…

Όταν ο πιλότος αναφέρεται σε μία γυναίκα που έχει μόλις νικήσει τον καρκίνο του μαστού, σε προχωρημένο στάδιο, η ίδια αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για εκείνην, ενώ όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η γυναίκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως και πολλοί άλλοι που είδαν αυτό το βίντεο.

“Θα ήθελα να προσθέσω ένα καλωσόρισμα σε μια ξεχωριστή καλεσμένη στη σημερινή πτήση.

Έχουμε μια επιβάτισσα που κατευθύνεται στην Χαβάη μαζί μας σήμερα, για να γιορτάσει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Πολέμησε γενναία και τώρα είναι ελεύθερη από τον καρκίνο. Παρακαλώ δώστε της ένα χειροκρότημα.

Σήμερα σε αυτό το περιβάλλον, το κάνει ξεχωριστό να μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το ανθρώπινο δέσιμο και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι είμαστε οικογένεια εκεί έξω. Καλώς ήρθατε! Συγχαρητήρια”, ήταν τα λόγια του πιλότου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.