«Τα καλύτερά μας χρόνια» : Η Μαίρη φεύγει για Παρίσι και o Στέλιος γίνεται… ράκος!

Ανατροπές και προκλήσεις για την οικογένεια Αντωνόπουλου στο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε απόψε,  στις 22:00.

Η είδηση πως ο Αποστόλης αφήνει μέρος της διαθήκης του στη Νόνη, αναστατώνει Νανά και Δημήτρη, ενώ ο Λούης ζηλεύει που ο Άγγελος είναι ερωτευμένος και γίνεται ανταγωνιστικός. Η Μαίρη φεύγει, τελικά, για Παρίσι και ο Στέλιος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα… Παρ’ όλα αυτά, επιμένει να μην ενδίδει στις προκλήσεις της Αργυρίου. Η Πελαγία επιστρέφει και η Ερμιόνη της εκμυστηρεύεται τα νέα για την υγεία της.

Επεισόδιο 42ο: «Ημερομηνία λήξης»

Ο Στέλιος κατοικεί πλέον στο τροχόσπιτο και παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Ο κυρ Νίκος εγκαθιστά τηλέφωνο στο σπίτι για να μπορεί η Ερμιόνη να μιλάει με την Πελαγία. Η είδηση πως ο Αποστόλης αφήνει μέρος της διαθήκης του στη Νόνη, προκαλεί αναταράξεις στο ζευγάρι Νανάς-Δημήτρη. Ο Παπαδόπουλος δελεάζει τον Στέλιο με το ταξίδι στη Ρωσία, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι. Η Μαίρη τελικά φεύγει για Παρίσι.

Guests: Στάθης Κόικας (Άλκης), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Σύνθια Μπατσή (Κική, η χήρα του Αποστόλη), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης)

Επεισόδιο 43ο: «Για πάντα θα έχουμε το Γκύζη»

Ο Άγγελος ανησυχεί για το μέλλον του μετά το σχολείο, αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την Άννα. Ο Λούης ζηλεύει που ο φίλος του είναι ερωτευμένος και γίνεται ανταγωνιστικός. Ο Στέλιος κοντεύει να τρελαθεί με την απουσία της Μαίρης στο Παρίσι, αλλά εξακολουθεί να μην ενδίδει στις προκλήσεις της Αργυρίου. Ο Δημήτρης νιώθει παραμελημένος από τη Νανά και της ετοιμάζει μια έκπληξη. Η Πελαγία επιστρέφει και η Ερμιόνη της εκμυστηρεύεται τα νέα για την υγεία της. Η Μαίρη γυρίζει σπίτι με παριζιάνικο αέρα και φουσκωμένα μυαλά και μια γνωριμία που ταράζει τον Στέλιο.

Guests: Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Αννέτα Παπαγιάννη (Οξάνα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος)

Δείτε το τρέιλερ:

Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.