Τάκης Ζαχαράτος: Αναλύει το «diversity» ως… Σοφία Χατζηπαντελή και ρίχνει το Instagram

Δίνει ρέστα για άλλη μια φορά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο 5ος κύκλος του GNTM είναι εδώ και λίγο ημέρες στον αέρα του STAR. Ωστόσο φέτος έγιναν ριζικές αλλαγές στον διαγωνισμό μοντέλων όπως ότι είναι μόνο γυναίκες αλλά και η κριτική επιτροπή είναι τελείως διαφορετική.

Αυτή που κλέβει την παράσταση φέτος δεν είναι η Βίκυ Καγιά η οποία επέστρεψε στο GNTM αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία έχει γίνει διάσημη για τα πυκνά ενωμένα φρύδια της. Βέβαια σε πολλούς δεν αρέσει η εικόνα της αλλά εκείνη δεν πτοείται από τα σχόλια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή υποστηρίζει με σθένος το «unique» και «diverse» που είναι η αγαπημένη της φράση. Έτσι και ο γνωστός performer, ορμώμενος από την έντονη προσωπικότητα της Χατζηπαντελή, μιμήθηκε τις εκφράσεις της ενώ επέλεξε ακόμη και τα έντονα χαρακτηριστικά του γνωστού μοντέλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια «έπεσαν βροχή», μεταξύ αυτών που αντέδρασαν θετικά ήταν και αρκετοί celebrities. Μάλιστα και η Βίκυ Καγιά σχολίασε ένα emoji γέλιου και καρδιές.

Δείτε την απολαυστική μίμηση:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.