Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte Main Stage

Υπάρχουν κάποιες καλλιτεχνικές συνεργασίες που δεν ξεκινούν με κάποιον “απώτερο σκοπό”.

Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντήθηκαν τυχαία και αμέσως επικοινώνησαν μέσα από την τέχνη τους και το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο όταν τους δει κάποιος να συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή.

Ξεκίνησαν από διαφορετικούς χώρους, αλλά η μαγική σπίθα που ενώνει το ταλέντο, τους έφερε κοντά. Τα πρώτα ιδιαίτερα αυτά ρεσιτάλ, τα έκαναν για να το ευχαριστηθούν οι ίδιοι. Η μεγάλη ανταπόκριση όμως του κοινού, τα έκανε να γίνονται όλο και συχνότερα με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που μας πέρασε να τα πραγματοποιήσουν σε πολλούς ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Κάπως έτσι, φυσικά και αβίαστα, προέκυψαν και οι εμφανίσεις τους στο Gazarte.

Στο κέντρο της Αθήνας, στον ιστορικό χώρο του Gazarte, τη Δευτέρα 24 & 31 Οκτωβρίου, οι δυο θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο “Ρεσιτάλ”, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Ένα “Ρεσιτάλ” που θα κουβαλά αυτό το ιδιαίτερο αποτύπωμα που θέλουν να φέρουν η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο ελληνικό τραγούδι. Μια φωνή που έχουν υμνήσει οι πάντες και ένας κλασικός κιθαρίστας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως “απαστράπτουσα”.

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που, σε μια εποχή γεμάτη θόρυβο, με βαθιά ψυχή και συναίσθημα καταθέτουν τον δικό τους ψίθυρο.

Ώρα έναρξης : 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν : 20.00

 

INFO 

Ε.ΒΙΤΑΛΗ – Π.ΜΑΡΓΑΡΗΣ / ΡΕΣΙΤΑΛ

GAZARTE MAIN STAGE  

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 & 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Προπώληση : https://www.viva.gr/tickets/music/e-bitali-p-margaris/resital/

Ηλεκτρονικά : VIVA.GR

Τηλεφωνικά : 11876

Φυσικά Σημεία : Viva Spots 

Τιμές Εισιτηρίων : 

Α’ ζώνη 28 ευρώ
Β’ ζώνη 22 ευρώ
Γ’ ζώνη 17 ευρώ
Όρθιοι 12 ευρώ

◊ H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.

◊ Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο.

◊ Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.