Γιάννης Εγγλέζος για το «Αυτή η νύχτα μένει» : «Τώρα αρχίζει η σειρά, αυτή ήταν η εισαγωγή» (vid)

Ο Γιάννης Εγγλέζος, ο λιγομίλητος και μυστηριώδης Αλέξανδρος της σειράς, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για το ρόλο του.

«Το βασικό κίνητρο του Αλέξανδρου είναι να μάθει τι συμβαίνει με τη Μαρίνα, δεν τον αφήνει ήσυχο αυτός ο θάνατος. Δεν έχει καλές σχέσεις με το Χρήστο και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, πρέπει να κινείται στα κρυφά. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια όποιος κι αν βρεθεί στο δρόμο του και αυτή τη στιγμή πιστεύει ότι ο Στρατής ευθύνεται για το θάνατό της. Δε θα διστάσει να χαλάσει τη σχέση του μαζί του. Ο Χρήστος είναι ο μεγαλύτερος φόβος και εχθρός του. Στο ρόλο μου θα έρθουν τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά τους συμμάχους και τους εχθρούς. Άνθρωποι που τώρα φαίνονται μακριά θα έρθουν πιο κοντά και το αντίστροφο.

Με ασφάλεια μπορώ να πω ότι δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Έχετε δει απλά το περιβάλλον στο οποίο θα κινηθεί η σειρά. Τώρα αρχίζει η σειρά, αυτή ήταν η εισαγωγή».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.