Ξένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα» (vid)

H Δανάη Μπάρκα συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου μεταξύ άλλων δηλώνει ευτυχής που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο θείος Βάνιας». «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Η πρόταση για την παράσταση μου την είχε κάνει πριν “στραβωθώ”» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στην απώλεια της όρασής της.

Μιλώντας για δύσκολες περιόδους αναφέρει: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα».

Αποκαλύπτει πως όταν δούλευε στον κινηματογράφο υπέφερε γιατί όπως εξηγεί όλα γίνονταν «βιαστικά και πρόχειρα και κακά σενάρια». «Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής» δηλώνει.

«Έγινα επίτιμη καθηγήτρια στον Βόλο και έπρεπε να ετοιμάσω κάποιον λόγο. Ξεκίνησα να ανακαλώ αναμνήσεις και σκέφτηκα να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Πριν τα ξεχάσω”» αναφέρει στη συνέχεια.

Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε στην Ξένια Καλογεροπούλου από πολύ μικρή ηλικία καθώς στο σχολείο ήδη συμμετείχε σε παραστάσεις. «Πήγα στην σχολή υποκριτικής στην Αγγλία αλλά δεν μου άρεσε λόγω του παλιακού καθηγητή» προσθέτει.

Η απόφαση να ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, όπως αποκαλύπτει, ήρθε στα χρόνια της χούντας, όταν όλα ήταν μελαγχολικά και επιθυμούσε να κάνει κάτι χαρούμενο.

«Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Λέει πως πλέον ο κόσμος τη σταματά και της μιλά για αυτά που γράφει και της αρέσει πολύ.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως της έχουν προτείνει να παίξει στο Εθνικό Θέατρο το 2024. «Μου φαίνεται αμφίβολο εάν θα υπάρχω αλλά μου αρέσει που μου προτείνουν» καταλήγει.

Δείτε τη συνέντευξη:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.