Με το “Happy Xmas (War is Over)” οι IL Volo μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων

Το επιτυχημένο ιταλικό οπερατικό ποπ συγκρότημα που κέρδισε τη Eurovision το 2015 εκπροσωπώντας τη χώρα του, την Ιταλία, κυκλοφορεί μια διασκευή του αγαπημένου χριστουγεννιάτικου, «Happy Xmas (War is Over)».

Μετά από την θριαμβευτική απήχηση της παγκόσμιας περιοδείας τους, οι Il Volo επεφύλασσαν μία έκπληξη για τους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο. Το επιτυχημένο ιταλικό τρίο ηχογράφησε την επανεκτέλεση του θρυλικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, «Happy Xmas (War is Over)» το οποίο ερμηνεύτηκε αρχικά από τον θρυλικό John Lennon. Το κομμάτι βγήκε σε κυκλοφορία ψηφιακά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

«Το “Happy Xmas (War is Over)” κυκλοφόρησε το 1971 για να περάσει το μήνυμα της ειρήνης ενάντια πόλεμο του Βιετνάμ.  Σήμερα η παραφροσύνη του πολέμου συνεχίζεται να είναι μέρος του κόσμου μας. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, εμείς αισθανόμαστε περισσότερο την επιθυμία να το τραγουδάμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή και δύναμη στο τραγούδι, σαν ένα αιώνιο άνθεμ για την ειρήνη», αναφέρουν σχετικά οι IL Volo.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω κομμάτι έγραψαν ο John Lennon και η Yoko Ono.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.