Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Έλλη Πασπαλά στο «Art Week» της ΕΡΤ2 με τη Λένα Αρώνη

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στις 21:00, στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αrt Week», πηγαίνει στο Θέατρο Ιλίσια και συναντά το δημοφιλή πρωταγωνιστή του θεάτρου Γρηγόρη Βαλτινό, με αφορμή την παράσταση «Da» του Χιου Λέοναρντ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από την πορεία του, σκέψεις για την επιτυχία, την αγάπη, την ευγένεια. Η σχέση με τη μητέρα του, η σύνδεση με το κοινό του, ο ρόλος του ως πατέρα στη ζωή «πρωταγωνιστούν» στη συζήτηση.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη πηγαίνει στο Θέατρο Άλσος και μιλάει με την υπέροχη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά, με αφορμή τη μουσική παράσταση «Elly loves jazz Vol.2».

Mια πολύτιμη συνάντηση, όπου η Έλλη Πασπαλά μιλάει για το πώς την άλλαξε η πανδημία, για τη βαθιά και ουσιαστική σχέση της με τη μουσική, καθώς και για τη σχέση της με το γιο της, ο οποίος μοιράζεται τη σκηνή μαζί της σ’ αυτά τα live.

Aυτά και άλλα πολλά σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

ART WEEK %CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82 %CE%92%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82 1

ART WEEK %CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97 %CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.