Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για λίγες εμφανίσεις στο Roof Stage του Gazarte | 3, 10 & 17/12

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» που βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού χάρτη της χώρας, αλλά και μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία – επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας.

Από Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο υπέροχο Gazarte και συγκεκριμένα στο μαγευτικό και φιλόξενο Roof Stage, ξεκινάει μια σειρά περιορισμένων, μοναδικών εμφανίσεων.

Αισιόδοξος, ανανεωμένος και πιο ώριμος από ποτέ έρχεται να μας χαλαρώσει, να μας ξεσηκώσει αλλά και να μας ταξιδέψει με τα μοναδικά τραγούδια του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του που δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν.

Φέτος στο Gazarte μαζί του, μια ομάδα μουσικών – έκπληξη οι VOX the Acapella group – το πρώτο ακαπέλλα ποπ γκρουπ στην Ελλάδα.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες και φίλοι  – 5 υπέροχοι μουσικοί.

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση : 

Ηλεκτρονικά : VIVA.GR

Τηλεφωνικά : 11876

Φυσικά Σημεία : Viva Spots 

Τιμές Εισιτηρίων : 

A’ Ζώνη Αριθμημένα τραπέζια : 35 ευρώ
Β’ Ζώνη Αριθμημένα τραπέζια: 28 ευρώ
Free Seating : 22 ευρώ
Standing : 15 ευρώ

◊ H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.

◊ Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο.

◊ Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.