«Ο Mικροπόδαρος» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε στο STAR (vid)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία των Karey Kirkpatrick και Jason Reisig, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star.

 Ο Μίγκο, ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι, ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο! Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» μετατρέπουν τον Μίγκο, από τη μια στιγμή στην άλλη, στο πρόσωπο της ημέρας, του φέρνουν δόξα αλλά και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Ο ήρωάς μας αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό! Μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και τη χαρά της ανακάλυψης. Μια υπέροχη ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική, που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Συριόπουλος, Αγγελική Πασπαλιάρη, Χρήστος Πλαΐνης, Samuel Akinola, Ανθή Ευστρατιάδου, Κώστας Δαρλάσης, Γιωργής Τσουρής, Κώστας Αποστολίδης, Χρήστος Θάνος, Ηλίας Ζερβός, Σοφία Παναηλίδου, κ.α.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.