Σταμάτης Κραουνάκης : Η άγνωστη ιστορία με τον Στέλιο Καζαντζίδη και το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

«Είχαμε δώσει μια υπόσχεση» είπε ο τραγουδιστής.

Μία άγνωστη και ιδιαίτερη ιστορία από τις τελευταίες στιγμές του καλλιτέχνη Στέλιου Καζαντζίδη αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στις σημερινές τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στο τραγούδι «Αυτή η Νύχτα Μένει» – το soundtrack της επιτυχημένης ομώνυμης σειράς του Alpha.

«Έχω χαρεί που έχει ζωή αυτό το τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή μας. Το χρωστάω στον Νίκο Παναγιωτόπουλο αναμφισβήτητα. Αν δεν ήταν η ταινία του Νίκου, δεν θα ‘ταν το τραγούδι. Αν δεν ήταν ο Καζαντζίδης, δεν θα ‘ταν το τραγούδι, γιατί υπάρχει το πρώτο τραγούδι του Καζαντζίδη» ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στη συνέχεια, μίλησε για την άγνωστη ιστορία με τον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή.

«Όταν γυρίζαμε την ταινία με τον Παναγιωτόπουλο, είπα: «Καλά, δεν θα πάρει κανένας άδεια από τον Καζαντζίδη;». Ζούσε ακόμα. Τον πετύχαμε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό αυτός ο τεράστιος Έλληνας τραγουδιστής. Μίλησα με τη γυναίκα του, τη Βάσω, και τότε πήρε μια υπογραφή ότι μου δίνει την άδεια. Είχαμε δώσει μια υπόσχεση ότι θα το τραγουδήσει, αν βγει από το νοσοκομείο. Δε βγήκε. Το τραγούδι έκανε την καριέρα με την ταινία και τη φωνή της Παπίου και ήρθε τώρα το Serial με χαρά μεγάλη» Ανέφερε.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.