«Αυτή η νύχτα μένει» : Η Ζέτα μαθαίνει μια πικρή αλήθεια από τον Στρατή (vid)

Ο Χρήστος παρεμβαίνει στη σύλληψη της Βάσως προκαλώντας την οργή του Στέλιου, ο Τάσος δίνει στη Μαρία το δαχτυλίδι που τόσο περίμενε, ο Αλέξανδρος ζητά απαντήσεις από τον παπά Ντανίλο για το θάνατο της Μαρίνας, η Διαμάντω τσακώνεται με τη Νίτσα και ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα ότι η γυναίκα που αγαπά είναι νεκρή.

Τι θα δούμε στο 33ο επεισόδιο της Τρίτης  στις 22:40:

Η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο στο δρόμο της φυγής της Μαρίνας. Ο π. Δανιήλ θυμάται αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για το Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτα της για το Στρατή, μα η επιμονή της προκαλεί το ξέσπασμα του και τη φέρνει μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η αμείλικτη Φωτεινή απαιτεί ανοιχτά απαντήσεις.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.