«Αυτή η νύχτα μένει» : Ο Στρατής διώχνει τη Ζέτα (vid)

Ο Στρατής απομακρύνει τη Ζέτα θέλοντας να την προστατέψει, ο Μανώλης μαθαίνει με άσχημο τρόπο την αλήθεια για τη Μυρτώ, ο φάκελος του τροχαίου της Μαρίνας έρχεται στα χέρια του Αλέξανδρου και η Φωτεινή διαβάζει ένα γράμμα της μητέρας της και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

Τι θα δούμε στο 31ο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στις 22:40:

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει ο Στρατής. Και είναι οριστικός. Το ίδιο κι η Μυρτώ που βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο μαγαζί και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος, ενώ η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στην χωροφυλακή. Καθώς η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.