Γιώργος Περρής: «Δισκογραφική με ανάγκασε να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι»

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι αυτό συνέβη το 2014 και εξηγεί το λόγο που το δέχθηκε.

Όρο που του έθεσε δισκογραφική εταιρεία και αφορούσε τη σεξουαλικότητά του αποκάλυψε ο Γιώργος Περρής.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Be an Ally Forum της Mexoxo, όπου και ανέφερε ότι δισκογραφική του έβαλε όρο στο συμβόλαιο να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι, χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι, του απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δε θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική», είπε αρχικά ο Γιώργος Περρής.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής εξήγησε το λόγο που προχώρησε στην υπογραφή του συμβολαίου, το οποίο στη συνέχεια «έσπασε» καθώς ήθελε να μιλήσει ανοικτά.

«Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό, και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει», τόνισε ο κ. Περρής.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.