Κωνσταντίνος Αργυρός | Όταν άκουσε το «Ελεύθερος» στο NBA: «Το ‘βλεπα και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Στοργή».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφού μίλησε για τα πρώτα του βήματα σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε επίσης στον Σάκη Ρουβά και τη συνεργασία τους αλλά και το πως ένιωσε όταν έπαιξε τραγούδι του στο NBA.

«Είμαι για τη στοργή είναι πολύ σημαντικό το έργο. Είναι άξιο προς χειροκρότημα, προς αγάπη, προς όλα τα επίπεδα που κοσμούν όλο αυτό το έργο», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας ότι: «Με τον Σάκη η χημεία μας είναι τρομερή. Είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Είναι ένας άνθρωπος με ποιότητα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι χορτασμένος με την οικογένειά του και τα παιδιά του» και συμπλήρωσε πως χαίρεται ότι εκτός από την άψογη συνεργασία που έχουν είναι και φίλοι.

«Αυτό που ζούμε με τον Σάκη είναι μία ιδιαίτερη στιγμή την οποία έχουμε κατοχυρώσει και προσπαθούμε να κατοχυρώσουμε και μουσικά αλλά και όλο αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα γιατί δεν έχω κάνει και πολλές συνεργασίες. Στην ουσία είναι η πρώτη συνεργασία που κάνω σαν καλλιτέχνης επί σκηνής και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ», επίσης πρόσθεσεΚω.

Στην πορεία της συνέντευξης, μίλησε και για το πώς αισθάνθηκε όταν έπαιξε το τραγούδι του «Ελεύθερος» σε break του NBA. «Το ‘βλεπα εκείνη την ώρα και έπαθα πλάκα!» είπε και πρόσθεσε: «Τι πιθανότητες έχει να βλέπεις ένα ματς του NBA και να παίζει το τραγούδι σου. Απίστευτο! Και ειδικά στην Αμερική. Ελλαδάρα υπάρχει παντού!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.