Μουσικά Παραμύθια με το Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Ο Πέτρος και ο Λύκος» και χριστουγεννιάτικα παραμύθια με κάλαντα με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών.

Το κλασικό έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ μαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα παρουσιάζονται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών σε αφήγηση του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη στις 26, 27, 29 και 30 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε λιμπρέτο και μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου.

Αποτελώντας ένα ευφάνταστο μουσικό όχημα, μέσω του οποίου τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα της ορχήστρας, οι χαριτωμένες περιπέτειες του μικρού Πέτρου και του κακού λύκου, έχουν χαρίσει στιγμές μουσικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές μικρών και μεγάλων.

Στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα ζωντανεύσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες συστήνοντας στα παιδιά την μαγεία της κλασικής μουσικής. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλουως αφηγητές μαζί με τη συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστας Αθηνών σε μουσική διεύθυνση της Ζωής Ζενιώδη θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο.

Ο Σουηδός εικαστικός Daniel Egneus μαζί με τη βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππά θα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους τη Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.

Συντελεστές:

Αφηγητές: Δημήτρης Λάλος Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Φιλαρμόνια, Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική διεύθυνση: Ζωή Ζενιώδη
Εικονογράφηση: Daniel Egneus
Σκηνοθεσία animation: Έφη Παππά
Εκτέλεση animation: Χρήστος Παπανδρεόπουλος
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης
Ενδυματολόγος: Φιλίτσα Νικολαϊδη
Κομμώσεις / make up: Βασιλική Σουρρή
Διεύθυνση παραγωγής: Κωνσταντίνα Αγγελέτου
Παραγωγός: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος
Παραγωγή: Lykofos

Εισιτήρια:

Τιμές:

Κανονικό: 20€18€15€12€

Παιδικό: 15€, 12€

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.