Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μας προσκαλούν σε χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα ζωντανεύσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες συστήνοντας στα παιδιά τη μαγεία της κλασικής μουσικής.

Το περίφημο μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε λιμπρέτο και μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Αποτελώντας ένα ευφάνταστο μουσικό όχημα, μέσω του οποίου τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα της ορχήστρας, οι χαριτωμένες περιπέτειες του μικρού Πέτρου και του κακού λύκου, έχουν χαρίσει στιγμές μουσικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές μικρών και μεγάλων.

DSC1258 copy

Οι μοναδικοί Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως αφηγητές μαζί με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστrας Αθηνών σε μουσική διεύθυνση της Ζωής Ζενιώδη θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο. Ο Σουηδός εικαστικός Daniel Egneus μαζί με τη βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππά θα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους τη Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.

DSC1156 copy

Το κλασικό έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ μαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα, παρουσιάζονται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής  Ζενιώδη, από τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6 μόνο παραστάσεις: 26, 27, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θέατρου Πειραιά.

DSC1121 copy

Συντελεστές:

Αφηγητές: Δημήτρης Λάλος Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Φιλαρμόνια, Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική διεύθυνση: Ζωή Ζενιώδη

Εικονογράφηση: Daniel Egneus

Σκηνοθεσία animation: Έφη Παππά

Εκτέλεση animation: Χρήστος Παπανδρεόπουλος

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Ενδυματολόγος: Φιλίτσα Νικολαϊδη

Κομμώσεις / make up: Βασιλική Σουρρή

Διεύθυνση παραγωγής: Κωνσταντίνα Αγγελέτου

Παραγωγός: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Παραγωγή: Lykofos

Διάρκεια παράστασης: 75 με διάλειμμα

Daniel Egneus %CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A3 %CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A3

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

26 Δεκεμβρίου: 12:00 & 15:00

27 Δεκεμβρίου: 17:00

29 Δεκεμβρίου: 17:00

30 Δεκεμβρίου: 12:00 & 15:00

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 20€, 18€, 15€, 12€ και παιδικό: 15€, 12€

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.