Ο Νίκος Μακρόπουλος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τον Κώστα Καραφώτη, στο ESTET Athens

To ESTET Athens έρχεται στη διασκέδαση με Μακρόπουλο – Καραφώτη.

Ένα νέο στέκι στην Αθήνα ετοιμάζεται να μας συστηθεί αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, το ESTET Athens. Και φυσικά, ο χώρος στον οποίο θα δούμε αυτό το νέο νυχτερινό μαγαζί δεν είναι καθόλου τυχαίος. Πρόκειται για το σημείο όπου τα τελευταία τριάντα χρόνια στεγαζόταν ένας από τους «ναούς» της διασκέδασης, το Frangelico Stage.

Ύστερα από τρεις δεκαετίες μεγάλης ιστορίας στη διασκέδαση της πόλης, αυτό το μεγάλο κεφάλαιο κλείνει, όμως, τη θέση του έρχεται να πάρει ο διάδοχός του, ESTET Athens. Την πίστα του νέου μαγαζιού, το οποίο θα είναι κοντά μας με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Πέμπτη και Σάββατο, έρχονται να εγκαινιάσουν δύο αγαπημένα ονόματα του Frangelico: Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε τη συγκεκριμένη συνύπαρξη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού. Άλλωστε, πρόκειται για δύο ονόματα πολύ αγαπητά στους κόλπους της λαϊκής μουσικής, με μια μακρά και αξιοθαύμαστη πορεία στη μουσική βιομηχανία. Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης έρχονται σύντομα στην πίστα του ESTET Athens και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσουν για τα καλά στην αθηναϊκή διασκέδαση.Estet Athens Μ;κροπουλος Τηλεφωνο 211-7707570

Από τις 8 Δεκεμβρίου, μια νέα είσοδος έρχεται στη διασκέδαση της Αθήνας και σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα παρουσιάζουν μία σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα αφήσουν εποχή.

Τόσο ο ένας όσο και άλλος, έχουν ανέβει ξανά στην πόστα αυτή στο παρελθόν (ως Frangelico). Και σίγουρα η χημεία με τον χώρο είναι δοκιμασμένη. Τον Κώστα Καραφώτη είχαμε δει εκεί πριν ακριβώς από μία δεκαετία, μαζί με τον Νικηφόρο, τη Μαρία Ιακώβου και τη Χριστίνα Κολέτσα, ένα σχήμα που τότε είχε ξεχωρίσει και αγαπηθεί. Όσον αφορά τον Νίκο Μακρόπουλο, πρόκειται για ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας του χώρου. Στο παρελθόν τον έχουμε δει εκεί αμέρτητες φορές, στο πλευρό πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών. Και τώρα θα τον δούμε σε μια νέα συνεργασία, με ένα όνομα που δεν τον έχουμε δει ξανά.

Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και από 8 Δεκεμβρίου ετοιμάζονται να μας επανασυστήσουν τον χώρο της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο. Από Frangelico Stage, φέτος θα δούμε εκεί το ESTET Athens στην πρώτη του χρονιά, ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως οι μουσικές εμπειρίες που θα μπορεί κανείς να ζήσει εκεί μέσα θα είναι το ίδιο δυνατές με αυτές που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.